26-08-2013

Rappe taartsjes

Wa 't net sa handich is mei bakken is ôfhinklik fan de bakker of fan my om wat lekkers by de kofje. Dizze rappe taartsjes út de Boodschappen nr 8 2013 makket ek fan dy in keukenprinses. De taartsjes wurde dêr brûkt as neigesetsje mar wy hawwe se by de kofje hân en se binne lekker en maklik.

Dit hast nedich:
150 gram mascarpone
3 ytleppels fruchtesjem (read of oranje)
5 dikke plakken keek fan echte bûter (leafst sels makke, mar dy fan de supermerk kin ek)
moaie stikjes farsk fruit
poeiersûker

De mascarpone mei de sjem goed troch mekoar riere en dan yn in spuitsek dwaan. Snij 5 stikken keek en stek dêr in sirkel út (mei bygelyks in glês). Spuitsje toefkes mascarpone-krême op de keek en fersier it fierder mei farsk fruit. Stow der noch wat poeiersûker oer en tadaaaaa .... 


Kinst yn plak fan keek ek blêddaai rûntsjes bakke. Lit 5 stikjes blêddaai ûntteie en druk dêr in rûnte út. Bestryk it mei wat loskloppe aai en strui der in bytsje sûker oer. Bak de rûntsjes dan op 'e bakplaat mei bakpapier yn in foarferwaarme ûne yn 10 menuten goudbrún. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten